U bent op zoek naar een bedrijf dat fijnmechanisch werk voor u uit kan voeren? Smolders Metaalbewerking is dan een bedrijf dar hier perfect geschikt voor is. We hebben de mensen en machines in huis om elke fijnmechanische bewerking tot in de puntjes perfect uit te voeren. Neem gewoon eens contact met ons op om door te spreken wat onze mogelijkheden zijn en hoe wij deze voor u uit kunnen voeren. Wij kunnen u dan een indicatie geven van de kosten en de tijd die het duurt om uw opdracht tot een goed einde te brengen. Ons bedrijf heeft ervaring met het vervaardigen van onderdelen voor verschillende branches. Ook buiten deze branches zetten we ons graag voor u in.

Draaien en frezen

Als u een bedrijf zoekt waar draai en freeswerk van het hoogste niveau wordt geleverd, dan raden we u aan om eens contact op te nemen met Smolders Metaalbewerking. Ons bedrijf bestaat al sinds 2001 en is door de jaren heen flink gegroeid. Waar we begonnen met alleen de oprichter, Patrick Smolders, staan er nu meerdere mensen klaar om uw producten tot in de puntjes perfect aan u af te leveren. We hebben een uitgebreid machinepark klaarstaan voor de productie van uw onderdelen. Op onze website vindt u een lijst met daarin een overzicht van de machines die wij gebruiken, zodat u hier een goede indicatie van kunt krijgen.

Offerte aanvragen

Aan de slag met Smolders Metaalbewerking

Voor draai en freeswerk op hoog niveau, tegen scherpe prijzen, neemt u vandaag nog vrijblijvend contact op met Smolders Metaalbewerking. Wij hebben ervaring in een groot aantal verschillende branches, zoals onder andere de machinebouw, automotive industrie en de verpakkingsindustrie. Wij voeren onze werkzaamheden altijd uit tot grote tevredenheid van onze klanten en voegen u ook graag toe aan ons klantenbestand. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over ons bedrijf, alsmede onze contactinformatie indien u meer over ons te weten wilt komen.

Neem contact met ons op voor uw draaiwerk

0497-367306