Voor metaaldraaiwerk van de bovenste plank neemt u vandaag nog contact op met Smolders Metaalbewerking. Ons bedrijf heeft de mensen en expertise in huis om draaiwerk van metaal zo perfect mogelijk uit te voeren. Wij hebben ons door de jaren heen steeds meer gespecialiseerd in het vervaardigen van fijnmechanische onderdelen. We vervaardigen deze onderdelen voor een groot aantal verschillende branches. U kunt hierbij denken aan onder andere de automotive industrie, maar ook de verpakkingsindustrie en de machinebouw. Heeft u een bedrijf dat werkzaam is in de voedingsmiddelenindustrie of de tabaksindustrie? Ook dan kunt u altijd contact met ons opnemen, maar eigenlijk geldt dit voor elke branche waar fijnmechanische onderdelen nodig zijn.

Offerte aanvragen

Metaaldraaiwerk in Geldrop

Bij Smolders Metaalbewerking werken we al sinds 2001 aan het maken van de beste producten voor de fijnmechanische industrie. We zijn klein begonnen, vanuit een passie voor ons vak, maar zijn al snel doorgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in onze industrie. We helpen u graag aan de best mogelijke producten voor uw eigen productieprocessen. Wilt u hier meer over weten? Op onze website vindt u informatie over ons bedrijf en het werk dat wij voor u kunnen doen. U vindt hier ook een complete lijst met alle machines die wij tot onze beschikking hebben.

Draaiwerk metaal

Metaaldraaiwerk is een proces waarbij het belangrijk is dat er met precisie wordt gewerkt. Wij hebben de mensen en machines in huis om ervoor te zorgen dat dit ook zo gebeurt. Als u meer wilt weten over wie wij zijn, wat voor werk we doen en hoe we ook u kunnen helpen, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. In een vrijblijvend gesprek bekijken we dan hoe wij ervoor gaan zorgen dat uw onderdelen door ons zo perfect mogelijk worden afgewerkt. Elders op onze website vindt u onze contactinformatie.

Neem contact met ons op voor uw draaiwerk

0497-367306