Bij het uitbesteden van groot freeswerk moet u er op letten dat u contact opneemt met een bedrijf waar de juiste ervaring aanwezig is. Per slot van rekening is elke vorm van freeswerk een precisiewerk waar met de grootst mogelijke aandacht aan moet worden gewerkt. We raden u dan ook aan om contact op te nemen met Smolders Metaalbewerking. Bij ons bedrijf wordt al sinds 2001 met de beste machines gewerkt om freeswerk op groot formaat te leveren waarbij u kunt vertrouwen op de kwaliteit. Door de jaren heen hebben we ons bedrijf steeds meer gericht op de productie van onderdelen voor de fijnmechanische industrie. We hebben hier dan ook veel ervaring mee en kunnen elke opdracht snel en secuur voor u afwerken.

Offerte aanvragen

Freeswerk groot

Bij het maken van freeswerk is het van groot belang dat dit zo nauwkeurig mogelijk gebeurt. Als er bij het freeswerk iets mis is gegaan, waardoor er een niet perfect product is gemaakt, dan kan dit voor problemen zorgen in uw verdere productieproces. Bij Smolders Metaalbewerking snappen we het belang van het zo nauwkeurig mogelijk werken. Met onze machines is het ook mogelijk om die perfecte precisie te bereiken. Daarnaast hebben onze mensen een ware passie voor hun vak en zullen zij altijd tot het uiterste gaan om u zo goed mogelijk tevreden te stellen. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Groot freeswerk van de experts

Smolders Metaalbewerking is een bedrijf waar met hart voor de zaak wordt gewerkt. Naast draai en freeswerk bent u ook bij ons aan het juiste adres voor nabewerkingen. Denk daarbij onder andere aan anodiseren, slijpen, vernikkelen en passiveren. We willen een zo perfect mogelijk product aan u leveren, waarvan u zeker kunt zijn dat u hier goed mee kunt werken. In een persoonlijk gesprek vertellen we u hier graag meer over.

Neem contact met ons op voor uw draaiwerk

0497-367306