Als u op zoek bent naar een professioneel bedrijf voor metaal frezen, dan wijzen we u graag op ons bedrijf. Smolders Metaalbewerking is een bedrijf waar al vele jaren door enthousiaste vakmensen wordt gewerkt aan de best mogelijke producten. We gaan graag voor u aan de slag en hebben ook al heel wat verschillende bedrijven geholpen in het verleden. We zijn daarbij zeer flexibel en niet voor een enkele branche te vangen. We hebben het frezen van metaal al uitgevoerd voor bedrijven in branches als de automotive industrie, verpakkingsindustrie, metaalbewerking en meer. Heeft u een bedrijf in een van deze branches, of in een geheel andere branche, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Frees metaal

Metaal frezen kunt u het beste laten doen door een bedrijf met ervaring en de vakmensen die precies weten hoe het moet. Vandaar ook dat we u aanraden met Smolders Metaalbewerking in zee te gaan. Wij hebben een machinepark klaarstaan waar we elke klus mee uit kunnen voeren. U kunt daarbij denken aan grote klussen, maar ook voor kleinere klussen draaien we onze hand niet om. Neem dan ook eens een kijkje op onze site als u meer wilt weten over ons bedrijf en het werk dat we voor u kunnen doen. Frezen van metaal zit ons in het bloed, we gaan dan ook graag voor uw bedrijf aan de slag.

Offerte aanvragen

Metaal frees op maat

Ongeacht wat voor producten u ook gevreesd wilt hebben, zolang het binnen de categorie fijnmechanische onderdelen valt doen wij dit voor u. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We vertellen u dan meer over ons bedrijf en het werk dat we doen. Samen met u bekijken we wat voor werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden en binnen welk tijdsbestek. We werken altijd met de grootst mogelijke nauwkeurigheid en proberen ons werk zo snel mogelijk voor u te doen. U kunt dan gelijk met de nieuwe onderdelen aan de slag die wij met metaal frees voor u hebben gemaakt.

Neem contact met ons op voor uw draaiwerk

0497-367306