Metaalbewerking is een vak dat met veel kennis van zaken en precisie uitgevoerd moet worden. Daar is ook de juiste apparatuur voor nodig. Vandaar ook dat we u graag wijzen op Smolders Metaalbewerking, als u op zoek bent naar een bedrijf dat metaalbewerking in Eindhoven voor u kan verzorgen. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst om u te helpen aan de perfecte producten. We zijn een metaalbewerkingsbedrijf voor Eindhoven en omstreken, dat al sinds 2001 bestaat. In die tijd was ons fijnmechanisch bedrijf voor Eindhoven nog kleinbehuisd, maar inmiddels zijn we flink doorgegroeid en behoren we tot de grootste bedrijven in ons vakgebied.

Offerte aanvragen

Alles over fijnmechanische producten

Smolders Metaalbewerking is een bedrijf dat de wensen van de klanten hoog in het vaandel heeft staan. We raden u dan ook aan om eens een kijkje op onze site te nemen als u meer wilt weten over ons bedrijf, onze apparatuur en de manier waarop wij te werk gaan. U vindt hier ook een contactformulier voor als u vragen heeft over ons metaalbewerkingsbedrijf voor Eindhoven. We kunnen dan ook een afspraak met u maken. We vertellen u dan wat u maar wilt weten over ons bedrijf, waarna we samen kunnen bekijken wat wij als fijnmechanisch bedrijf voor Eindhoven allemaal voor u kunnen betekenen.

Metaalbewerking en meer

Bij ons bent u niet alleen aan het juiste adres voor het draaien en frezen, maar ook voor de nabewerking van producten. U kunt daarbij onder andere denken aan anodiseren, vernikkelen, harden, slijpen en passiveren. Als u hier vragen over heeft kunt u daar natuurlijk ook contact over opnemen met onze medewerkers. We vertellen u graag meer over wat er allemaal bij ons mogelijk is. Wij hebben door de jaren heen een grote ervaring opgebouwd op het gebied van metaalbewerking. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf waar u op kunt rekenen.

Neem contact met ons op voor uw draaiwerk

0497-367306