Wist u dat er in Bergeijk een bedrijf zit waar metaalbewerking van de bovenste plank wordt geleverd? We hebben het dan over Smolders Metaalbewerking. Ons bedrijf werd in 2001 opgericht door Patrick Smolders. Hij had toen al veel ervaring op het gebied van metaalbewerking, maar wilde met een eigen bedrijf proberen om nog hogere kwaliteit te leveren. Metaalbewerking in Bergeijk was de oplossing, vandaar dat Smolders een metaalbewerkingsbedrijf in Bergeijk is opgestart. Het bedrijf begon met bescheiden middelen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een van de grotere bedrijven op dit gebied. Smolders Metaalbewerking is een fijnmechanisch bedrijf in Bergeijk waar de hoogste kwaliteit wordt geleverd.

Offerte aanvragen

Metaalbewerking op hoog niveau

Smolders Metaalbewerking is een bedrijf waar u er zeker van kunt zijn dat er met passie aan uw producten wordt gewerkt. We hebben de machines en mankracht in huis om elke klus zo perfect mogelijk uit te voeren. Bij metaalbewerking in Bergeijk is het van groot belang dat er met een grote mate van precisie wordt gewerkt. Wij hebben onze werkzaamheden al uitgevoerd voor een groot aantal verschillende bedrijven. U kunt hierbij denken aan onder andere bedrijven in de automotive industrie, maar ook aan bedrijven op het gebied van metaalbewerking en de productie van verpakkingsmateriaal.

Meer weten over ons metaalbewerkingsbedrijf in Bergeijk

Als u meer informatie wilt hebben over ons bedrijf, dan raden we u aan om eens contact met ons op te nemen. We vertellen u graag meer over de producten die wij aan u kunnen leveren, alsmede over de manier waarop. Samen met u bekijken we dan wat wij voor u kunnen betekenen. U vindt onze contactinformatie elders op onze site. U kunt ook het contactformulier gebruiken om op eenvoudige wijze contact met ons op te nemen. Aan de hand hiervan nemen wij dan contact met u op met antwoord op uw vragen, of voor het maken van een afspraak.

Neem contact met ons op voor uw draaiwerk

0497-367306