Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u fijnmechanisch werk uit kan voeren? Een bedrijf waar draaien frezen dagelijks wordt gedaan en in het bloed zit? Neem dan vandaag nog contact op met Smolders Metaalbewerking. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die er voor zorgen dat via frezen draaien al uw bewerkingen zo goed mogelijk worden uitgevoerd. Smolders Metaalbewerking is een bedrijf dat al sinds 2001 bestaat. We zijn in die tijd klein begonnen, maar hebben ons bedrijf inmiddels flink uitgebreid. We hebben inmiddels klanten in een groot aantal verschillende branches, die volledig tevreden zijn over de producten die wij leveren.

Offerte aanvragen

Draai frees werk

Door middel van frees draaien kunnen we alle fijnmechanische onderdelen produceren die u maar nodig heeft. We hebben hier een indrukwekkend machinepark voor klaarstaan, waarvan u een overzicht kunt terugvinden op onze website. Onze medewerkers weten tot in details hoe ze met deze machines te werk moeten gaan, zodoende kunnen ze alles draaien en frezen waar u maar behoefte aan heeft. Frezen en draaien is een activiteit waar een grote precisie bij komt kijken. Samen met u spreken we door wat u precies gemaakt wilt hebben, waarna wij snel en grondig voor u aan de slag gaan. Wilt u meer weten over ons bedrijf en de werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren? Neem hier dan gewoon even contact over op met ons.

Frees draaien

Voor draai frees werk van de bovenste plank neemt u contact op met Smolders Metaalbewerking. We hebben een groot aantal klanten gehad in een divers aantal branches. U kunt hierbij denken aan de verpakkingsindustrie, automotive en machinebouw. Valt uw bedrijf niet binnen deze branches? Geen probleem, ons werk beperkt zich namelijk niet tot deze branches. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en het werk dat wij voor u uit kunnen voeren.

Heb je vragen? Bel ons!

0497-367306