Bent u op zoek naar een bedrijf dat groot draaiwerk voor u uit kan voeren? Dan hoeft u niet verder meer te zoeken. Bij Smolders Metaalbewerking werken mensen die veel ervaring hebben op dit gebied en die als geen ander weten hoe ze een kwalitatief perfect product voor u moeten maken. We hebben vele jaren ervaring met draaiwerk dat groot is en zetten onze ervaring ook graag in voor uw bedrijf en producten. We zijn gespecialiseerd in de productie van fijnmechanische onderdelen en hebben door de jaren heen voor een groot aantal verschillende bedrijven gewerkt. Wilt u hier meer over weten? Neem dan een kijkje op onze website om te zien wat ons bedrijf allemaal voor u kan betekenen.

Offerte aanvragen

Groot draaiwerk op maat

Voor het uitvoeren van draaiwerk dat groot is zijn de juiste machines nodig. Daarnaast is het ook van belang dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door mensen die hier ervaring mee hebben, en die door de jaren heen hun kennis alleen maar hebben uitgebreid. Iedereen die bij Smolders Metaalbewerking werkt is constant bezig om vaardiger en behendiger te worden in hun werk, zodat wij keer op keer de hoogst mogelijke kwaliteit aan u kunnen leveren. Wij hebben werkzaamheden uitgevoerd voor een groot aantal verschillende bedrijven, in meerdere verschillende industrieƫn. Als u wilt dat wij ook voor u aan de slag gaan hoeft u hier alleen maar even contact over op te nemen.

Meer weten over groot draaiwerk?

We vertellen u graag meer over ons bedrijf en over het werk dat wij voor u kunnen doen. Elders op onze website vindt u een contactformulier dat u in kunt vullen en naar ons op kunt sturen. We maken graag een vrijblijvende afspraak met u om alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben met u door te spreken. Op het gebied van het vervaardigen van onderdelen voor de fijnmechanische industrie is Smolders Metaalbewerking ongeƫvenaard.

Neem contact met ons op voor uw draaiwerk

0497-367306