Heeft u een bedrijf waar freeswerk nodig is, maar heeft u hier zelf niet de mensen of apparatuur voor in huis? Neem dan contact op met Smolders metaalbewerking. Bij ons bedrijf vindt u mensen die van wanten weten. Freeswerk uitbesteden aan Smolders is een garantie voor een product dat helemaal perfect is. We raden u dan ook aan om eens contact op te nemen met ons bedrijf als u meer wilt weten over de werkzaamheden die we voor u uit kunnen voeren. We vertellen u dan ook meer over ons machinepark en de mensen die bij ons werken. Zij hebben stuk voor stuk een schat aan ervaring en een echte passie voor hun werk.

Offerte aanvragen

Uitbesteden freeswerk

Voor het uitbesteden van freeswerk aan een bedrijf waar u goed, nauwkeurig en snel wordt geholpen, neemt u vandaag nog contact op met Smolders Metaalbewerking. Ons bedrijf bestaat sinds 2001 en heeft door de jaren heen freeswerkzaamheden uitgevoerd voor een groot aantal verschillende bedrijven. Deze bedrijven zijn ook werkzaam in meerdere verschillende branches. Wij beperken ons daarbij niet tot een handvol verschillende branches, maar zijn juist zeer flexibel op het gebied van de bedrijven waar we voor werken. We hebben al werk gedaan voor bedrijven in de verpakkingsindustrie, automotive industrie, metaalbewerking en nog veel meer verschillende branches.

Freeswerk uitbesteden een experts

Er is een grote mate van expertise nodig om gedegen freeswerk uit te kunnen voeren. Wij zorgen ervoor dat onze mensen hun werk op de toppen van hun kunnen uit kunnen voeren. We blijven ook altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied, om zodoende nog beter werk te kunnen leveren. Indien u meer wilt weten over de verschillende machines die wij op ons bedrijf gebruiken, dan verwijzen wij u graag naar de lijst die op onze website staat. Hier vindt u een compleet overzicht van alle door ons gebruikte machines.

Neem contact met ons op voor uw draaiwerk

040-2132966