U bent op zoek naar fijnmechanische bedrijven die voor u werkzaamheden op dit gebied uit kunnen voeren? Neem dan eens contact op met Smolders Metaalbewerking. Ons bedrijf is sinds 2001 actief op dit gebied en heeft de apparatuur in huis om ook voor u fijnmechanische bewerkingen uit te voeren. We hebben hiervoor ook de ervaring en mankracht, zodat we middelgrote tot grote volumes kunnen draaien. We hebben in het verleden gewerkt voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers, in meerdere verschillende branches. U kunt ons dan ook met een gerust hart inschakelen voor uw eigen opdrachten.

Offerte aanvragen

Een fijnmechanisch bedrijf nodig?

Smolders Metaalbewerking werd in 2001 door Patrick Smolders opgericht. Hij had al een flinke ervaring bij andere bedrijven achter zich, maar besloot om dit keer zelf de sprong in het diepe te wagen. Smolders Metaalbewerking is een bedrijf dat door de jaren heen flink is gegroeid en waar nu meerdere ervaren mensen werken om uw opdracht tot een goed einde te brengen. Wij kunnen alle fijnmechanische bewerkingen tot in de kleinste details voor u perfectioneren, zodat u het product krijgt dat u nodig heeft voor de volgende stappen in uw productieproces. Wij hebben op onze website een machinelijst staan, waarin u kunt zien met welke machines wij werken.

Fijnmechanische bedrijven inschakelen

Voor fijnmechanische bewerkingen van hoog niveau neemt u contact op met Smolders Metaalbewerking. Branches waar wij eerder voor hebben gewerkt zijn onder andere de machinebouw en de verpakkingsindustrie, maar wij zijn voor elke mogelijke sector inzetbaar. We raden u aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website, of om contact met ons op te nemen. In een vrijblijvend, persoonlijk gesprek bekijken we dan hoe wij u van dienst kunnen zijn. We zorgen er voor dat uw opdracht snel en grondig wordt uitgevoerd, zodat u honderd procent tevreden kunt zijn over het eindresultaat.

Neem contact met ons op voor uw draaiwerk

0497-367306